Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 4 May 2014

Terlebih manja sikit ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ada masa yang sikit ni, try untuk update blog sikit.. Makan tengahari pun belum ni.. Hari ni Eraz cuti.. Biasa la, bila kerja hujung minggu, mesti akan cuti hari Ahad.. Mamanya kerja.. So jadi Mr. Mama.. Walaupun tak berapa sihat 100 %, gagahkan diri jaga anak.. 

Hari ni Zara ok.. Tak demam.. Cuma sikit manja.. Nak orang ada depan mata je.. Kalau tak de, mula la dia mencari.. Sekarang tengah tidur.. Boleh la papa mengisi perut sekejap plus solat Zohor.. And update entri terbaru.. 

Macamana la nak pergi nursery esok.. Harapnya tak de la semanja hari ni.. Harapnya dia tidur dengan lena.. 

10 comments:

  1. dia tahu papa dia cuti harini..tu yang nak manja2.. :))

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Zara on off.. Biasa lah kalau duduk kat nursery..

      Delete
  3. Zara seronok papa ada kat rumah tu. Alolo, comel je isap jari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. BIla kat rumah, asyik nak main je.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.