Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 23 May 2014

Jungle Trekking

Assalamualaikum w.b.t.. Aktiviti hari ni dimulakan dengan aktiviti Jungle Trekking.. Fuh! Dah lama giler tak buat aktiviti ni.. Sejak dah kerja ni, memang tak sempat.. Tambah-tambah dah kahwin, lagi la tak sempat.. Last masuk hutan, naik bukit, naik gunung dan lain-lain ni masa study kat USM dulu.. Kira zaman muda mudi la.. Stamina ok lagi cuma tak sempat nak buat aktiviti tu je..

Ingat lagi pasal kasut? Apa lagi, memang tak sempat nak kering la.. Dah habis usaha dah.. So pakai je la walaupun lembap-lembap.. Terpaksa kan.. Apa jadi lepas aktiviti Jungle Trekking? Haaa.. Kumpul idea jap...

6 comments:

  1. wah bestnya eraz...ni sure busy ni sampai kat what's app tak muncul ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal Cik Puan Farah.. :)

      Delete
  2. lama tak jungle trekking..teringin plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang jarang sekali memang best.. Release tension..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.