Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 10 May 2014

Aku Isterinya Episode 23 | 24 | 25 | 26

Aku Isterinya Episode 23 | 24 | 25 | 26

Aku Isterinya Episode 23 | 24 | 25 | 26 - Assalamualaikum w.b.t.. Minggu ni masuk minggu ke - 7 untuk drama Aku Isterinya.. Hubungan Mikail dan Mya menjadi semakin baik dan intim apatah lagi sekarang ini Mya telah mengandungkan anak Mikail.. Itu satu berita yang sangat menggembirakan mereka semua.. Akan tetapi, dengan adanya watak jahat seperti Suzanne dan Adam, semuanya akan jadi porak peranda.. Apa-apa pun, jom baca serba sedikit sinopsis drama Aku Isterinya Episode 23, 24, 25 dan 26..


Aku Isterinya Episode 23 - Mikail terus memeluk erat Mya apabila melihat darah mengalir daripadanya dan dia tidak akan memaafkan Suzanne sampai bila-bila jika terjadi apa-apa pada kandungan Mya.

Aku Isterinya Episode 24 - Adam tersenyum apabila mengetahui yang Mikail datang bersama Mya dan dalam masa yang sama dia turut cemburu melihat keprihatinan Mikail terhadap Mya.

Aku Isterinya Episode 25 - Datin Adiba ingat kembali kata-kata suaminya agar menerima Mya sebagai menantu mereka kerana dia yakin yang mereka akan bahagia semula seperti dahulu.

Aku Isterinya Episode 26 - Datuk Lutfi tidak menduga kehadiran Mya dan bayi di dalam kandungan Mya akan mengubah corak dan jalan cerita mereka sekeluarga.

7 comments:

  1. Semakin menarik jln citernya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lama lagi, nak masuk ke minggu akhir..

      Delete
  2. best ke drama nie..cam malas nak follow dah after Mr Arrogant tue.. hehehe sbb jalan cerita lebih kurang sama cam sebelum ni jgak. seems kawen paksa ala2 mr arrogant jgak.. cuma watak si Islam tue x brapa nak macho heheheh ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam kurang mesra kan nampak watak suami isteri tu.. Hehe..

      Delete
  3. Mmg tak Nampak mesra pun. Takut isteri jelous. Sepatutnya isteri izzue mencontohi isteri awie yang lansung tak menyibuk. Padahal awie berlakon dengan ex tunang lagi.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.