Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 27 May 2014

Kalau dah masuk office ..

Sumber : Google

Assalamualaikum w.b.t.. Macamni la kalau dah masuk office.. Macamni macamana? Macam ni la, blog tidak terupdate seperti hari-hari lain.. Sebenarnya hari cuti pun sama.. Tak sempat juga.. Yang sempat kalau pergi outstation yang santai-santai sikit.. Bukan tak de idea, tapi kadang-kadang tak sempat nak spend masa untuk menaip apa yang terbuku di hati.. Bukan senang juga nak jadi blogger personal, parenting dan lifestyle ni.. Tak elak juga entri-entri kosong semata-mata kan.. Errrmmmmm.. 

Masa pun sekejap je berlalu.. Rasa macam baru je clock-in kat office pagi tadi, tapi sekarang dah nak masuk ke lunch break.. Fuh! Makin hari, umur makin tua.. Makin hari, makin banyak tanggungjawab.. So, kena la guna masa sebaik mungkin.. Sambung buat kerja dulu..

4 comments:

  1. Kadang-kadang terfikir sampai bila yea...masa tetap akan berlari laju meninggalkan kita...must be catchup

    ReplyDelete
  2. Jangan buang masa,nanti masa buang kita..

    ReplyDelete
  3. husna pon kdg tak sempat jgak..:p

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.