Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 9 May 2014

Selamat Hari Ibu !!


Assalamualaikum w.b.t.. Pernah tak alami keadaan macam yang kat atas tu.. Terutama masa duk tengah belajar-belajar kat universiti or maybe masa dah kerja juga.. Pergi mana-mana, sure ibu tak lepas kan.. Terutama masa belajar dulu.. Pengalaman Eraz, masa belajar kat Kolej Matrikulasi Melaka.. Tahun tu 2001.. Baru je lepas SPM.. Keluar je result, terus kena register kat sana.. First time kena duduk asrama.. So apa lagi, home sick la.. Boleh kata tiap-tiap hari call rumah.. 

Apa-apa pun, ibu memang terbaik! I love u mom.. Juga kepada isteri yang sudah menjadi ibu kepada Zara Faleesya.. Juga kepada ibu mertua.. Walaupun kebiasaan orang Malaysia sambut hari ibu pada hari Ahad Minggu kedua Bulan Mei, sebenarnya, hari-hari Hari Ibu.. I love U!!!!

8 comments:

  1. ibu..ibu..engkaulah ratu hati ku,,,,ayah dan ibu,ayah dan ibu,,itulah permulaan kami,dapat mengenal bulan dan matahari..

    ReplyDelete
  2. wahh..sebijik mcm husna..
    org lain tak boleh nak tenteramkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiada yang boleh menggantikannya..

      Delete
  3. saya bila susah hati, call mak even masa tu otw nak balik keje

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.