Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 5 May 2014

Tak makan pun tak pe ..

Assalamualaikum w.b.t.. Melayan permata hati ni, kita tak makan pun tak pe.. Walaupun perut dah lapar.. Hehe.. Zara sendiri pun tak makan lagi tu.. Baru bangun tidur.. Tidur masa kami solat Maghrib.. Nampak gayanya tu, ada potensi nak sambung tidur, lagi-lagi duduk atas riba.. Tadi sama-sama layan Buletin Utama.. Haha.. Tengok perkembangan semasa.. Sekarang ni dah berebut nak remote.. Tapi tak reti nak berebut tengok channel favourite.. Dah besar nanti, tak tahu la tu.. Tapi alhamdulillah, sekarang ni, channel favourite Zara dah dikenalpasti.. Tapi bagus.. Kalau on channel tu masa dia makan, bagus je jadinya.. Makan pun banyak..

#Pelbagai pengalaman sepanjang membesarkan Zara.. Ini belum lagi ada adik.. Errmmmm...

10 comments:

  1. amboih zara.. sedap isap jari ye dik.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia akan hisap jari kalau time nak susu atau nak tidur.. :)

      Delete
  2. sedapnya dia isap jari.... anak saya sekarang dah drjh 3 masih isap jari... x tahu mcmna nak tinggalkan... mcm2 cara dah buat....

    ReplyDelete
  3. Sweet je tgk gaya zara..blm ada plan tambah adik ke?hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tambah adik? Tunggu papa sihat dulu la.. Haha..

      Delete
  4. Replies
    1. Dia akan hisap jari kalau time nak susu atau nak tidur.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.