Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 26 August 2013

Zara Faleesya demam ..



Assalamualaikum w.b.t.. Semalam badan Zara macam panas sikit.. So pergi klinik tadi, suhu badan 36 lebih.. Malam ni macam panas lagi.. Dah bagi ubat yang Dr. bagi tadi.. Tampal cool fever sekali bagi reda panas.. Harap-harap tak sampai 37 darjah celcius lebih.. Doakan semoga Zara cepat OK.. Amin..

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

  1. aminnn... semoga zara cepat sembuh ya.. <3

    ReplyDelete
  2. flying kiss from uncle paly... muackk <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sampai flying kiss tu semalam ya uncle paly.. :)

      Delete
  3. ambilkan tuala basah letak pada badan Zara terutama di tempat sendi-sendi supaya segera sembuh......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz ada lap juga.. Utamakan pada bahagian sendi ya?

      Delete
  4. Semoga ceoat sembuh, ya? Amin...

    ReplyDelete
  5. moga zara cepat sembuh..aamiin

    ReplyDelete
  6. Harap2 lah cepat sembuh budak comel ni . Hehe ;)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.