Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 16 August 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan penganjur, Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini.. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.. 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang.. Hopefully segmen ni dapat sambutan dari semua macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join..

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

# Maaf Farah sebab Eraz edit sikit ayat.. :)

67 comments:

  1. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
    ceritasitelingabulat.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  3. melompat dr segmen yg same... jemputlah singgah.. (@_@)

    http://suarackatak.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  4. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  5. Bw+follow here ^^

    Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Good luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  6. Salam perkenalan & selamat bersegmen.
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  7. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  8. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  9. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  10. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  11. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  12. singgah dr segment yg sama :)

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  13. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  14. datang dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat berbloghopping..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Nanti Eraz akan buat lawatan balas.. :)

      Delete
  15. Selamat bersegmen Eraz.. ;) sy da follow..
    followlah sy juga jika tidak keberatan ;)

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen :)

    jejalan membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  17. kunjung balas Eraz pulak..selamat bersegmen... Salam ukhuwah..

    http://mynameisnurha.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  18. singgah dari segmen yg sama.. dah lama follow u..hehehe ;)
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  19. Assalamualaikum semua

    kita dari segmen yang sama :D

    hihi btw salam perkenalan buat yang handsome,comel dan awesome

    selamat bersegmen semua :D

    http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  20. Assalamualaikum eraz.

    Datang balas kunjungan, dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  21. singgah dari segman yg sama...

    http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  22. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  23. hai salam kenal, dari segmen yang same :)
    jom singgah ke teratak i lak:)

    joined #3975

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  24. Selaman Bersegmen...
    Selamat Hari Raya...

    x0x0 ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membuat kunjungan balas..

      Delete
  25. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab berkunjung ke sini..

      Delete
  26. Thanks Eraz sudi singgah Blog Santai...Good luck ya..

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  28. dtg drp segmen yg sama ... done follow g+

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  29. pssstttt.......iman kayuh basikal dri umah kak farah

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  30. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  31. dari segmen yg sama...tq singgah my blog

    ReplyDelete
  32. baru sempat membalas kunjungan.. :)

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  33. as salam eraz...maaf lambat balas kunjungan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.