Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 13 August 2013

Gambar dan Video Hujan Meteor 12 Ogos 2013

Gambar dan Video Hujan Meteor 12 Ogos 2013

Gambar dan Video Hujan Meteor 12 Ogos 2013 | Assalamualaikum w.b.t.. Selepas buat entri tentang Fenomena Hujan Meteor 12 Ogos 2013, sememang Eraz menunggu hasil-hasil gambar dan video yang berjaya diambil oleh mana-mana individu.. Di atas merupakan salah satu gambar yang berjaya diambil di Taman Negara Cathedral Gorge, Nevada di Amerika Syarikat.. Menarik bukan..

Selain daripada gambar Hujan Meteor 12 Ogos 2013, korang juga berpeluang untuk tengok video yang berjaya dirakan di entri blogger INI.. Untuk tengok lagi banyak hasilnya, korang boleh search google.. Serius dah banyak blogger upload gambar dan video Hujan Meteor 12 Ogos 2013 samada di Malaysia ataupun luar Malaysia..

Kredit  Gambar Hujan Meteor 12 Ogos 2013 - mStar Online

9 comments:

  1. Replies
    1. Kuasa Allah.. Memang tak dapat di sangkal..

      Delete
  2. mlm td mmg fotographer tido diluar umah..
    bukan snang nk amik gambo ni..
    shark punya kemera x siap lg..
    mmg terasa rugi x dpt amik gambo ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal.. untung pada sape2 yang boleh tengok live..

      Delete
  3. saya tidur terus.. nak buka tingkap, takut lupa tutup lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupe tutup nanti kang, orang masuk.. haha..

      Delete
  4. kalau dapat tgk live sure teruja dan best, fenomena yg jarang berlaku........

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal kak.. tapi tak berpeluang..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.