Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 1 August 2013

PEMENANG Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli


Assalamualaikum w.b.t.. Pada 20 Julai 2013 yang lepas, Eraz ada anjurkan satu segmen iaitu Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli.. Ingat? Jadi hari ini seperti yang dijanjikan, Eraz nak umumkan DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org.. Mereka adalah : 

Pemenang Topup RM 5



Siapa pemilik no. 13 dan 24? Korang boleh semak di SINI..

Tahniah diucapkan kepada mereka berdua.. So mereka perlu message detail seperti no. handphone dan jenis prabayar kepada Eraz di SINI untuk Eraz laksanakan janji itu..

Sekian,

TAHNIAH! dan Selamat Hari Raya..

28 comments:

  1. tahniah buat pemenang.....hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah yang berjaya..
    sori ler x dapat nk join kali ni..
    next time join.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..saya menang....thanks eraz..:)

    ReplyDelete
  4. 1 no je lagi..-.-" hehe tahniah

    ReplyDelete
  5. congratez kpd pmnang!

    p/s:haish~ skit jer lgi tu, sya no.12

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada pemenag..tak da rezeki kali ni..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Arol dah mesej detail. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Arol.. Dah terima detail tu.. :)

      Delete
  8. tahniah buat yg berjaya......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.