Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 23 August 2013

Hari Kebangsaan / Merdeka 2013

Hari Kebangsaan / Merdeka 2013

Hari Kebangsaan / Merdeka 2013 | Assalamualaikum w.b.t.. Tanggal 31 Ogos 2013 ini, Malaysian akan menyambut Hari Kebangsaan atau Hari Merdeka yang ke 56.. Alhamdulillah, selama ini bumi Malaysia aman damai.. Logo dan Tema Hari Kebangsaan Ke 56 2013 ialah MALAYSIAKU BERDAULAT: TANAH TUMPAHNYA DARAHKU..

Kisah permulaan Hari Kebangsaan / Merdeka 2013.. Bila teringat akan hari merdeka ni, lega sikit sebab dapar cuti lepas kerja kerja kerja.. Hehe.. Pada mulanya pihak kami perlu menghantar satu pasukan untuk perbarisan.. Tapi nasib baik surat itu kami terima last minute.. So memang bermasalah la bagi pihak kami untuk mengumpulkan ahli-ahlinya.. Dalam masa yang sama, Dato' Pengarah juga tak available pada hari tu.. Macamana nak bagi tabik hormat kan.. So, dapat la kami cuti!!!

Published with Blogger-droid v2.0.10


2 comments:

  1. walaupun tiada dalam perbarisan tetapi tetap akan menyertai orang ramai pada hari kemerdekaan...........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jiwa merdeka.. Santai dengan family..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.