Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 29 August 2013

Pemenang JOM TEKA semalam !


Assalamualaikum w.b.t.. Seperti yang Eraz janjikan, dalam entri Jom teka! Hadiahnya, Review Blog, Eraz ada letak gambar di atas.. Sebenarnya itu first time Eraz jumpa makanan tu berkeadaan macam tu dan ada berwarna oren.. Selalu berwarna putih je.. Bekas pula dari daun getah atau daun pisang.. Ataupun bekas kecik lutsinar.. Tapi kali ini makanan ni duduk dalam bekas sushi..

Dalam 25 penyertaan dengan pelbagai jawapan, Eraz memilih dua pemenang sebabnya pemenang pertama menjawab dengan betul tapi tidak 100% penuh.. Pemenang kedua pula menjadi dengan betul dan tepat! So tak salah Eraz memilih dua pemenang.. Mereka ialah :



JAWAPANNYA : Tapai Pulut ! Sekali imbas, nampak macam Sushi kan.. 

Nanti Eraz akan review blog mereka berdua.. Kepada semua yang mencuba, jutaan terima kasih diucapkan.. Harapnya korang akan terus datang ke blog ini.. Assalamualaikum w.b.t..

#Entri ni sebenarnya dah terpublish semalam.. Tapi Eraz masukkan dalam draft balik.. So mungkin dah ada yang tahu akan ada dua pemenang.. 

Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

  1. yeay..betul...hehe..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Antara jawapan terawal yang betul! :)

      Delete
  2. ehh..kita jawab betul ehh..
    selalunya tapai mmg buat dr pulut kan..hehe
    apa2 pun tq..pilih sy..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betul.. walaupun tak de pulut, Eraz terima.. ;)

      Delete
  3. tahniah kepada para pemenang... ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah buat pemenang........hehe

    ReplyDelete
  5. Tapai pulut rupanya, ingatkan yang kuning tue buah mangga. Hehehe! Apa pun, tahniah kepada para pemenang! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. melalui satu gambar, banyak jawapan dapat..

      Delete
  6. alaaa..tak menang ...ain bagi jawapan lengkap tapai pulut..tsk.tsk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapan Ain memang betul, tapi Eraz pilih mana yang betul dan cepat..

      Delete
  7. lor tapai pulut ke..
    tahniah kepada pemenang..


    Entri Baru Update : Jualan Merdeka 50% The Body Shop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. First time jumpa dengan bekas camtu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.