Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 12 August 2013

Motivasi Pagi #Raya ke 5

Assalamualaikum w.b.t.. Selamat menyambut hari raya yang ke 5.. Rasanya dah ada yang start bekerja hari ni.. Contohnya macam office Eraz.. Hari ni dah mula on pejabat.. So dah ada staf yang kerja.. Eraz akan start esok.. Hari ni boleh balik Machang then habiskan masa lebih sikit dengan Zara.. Biasa la kalau kerja dengan staf yang tak ramai, susah dah ambil cuti panjang.. Kecuali ada hal yang tidak dapat dielakkan..

By the way, sama-samalah kita positifkan diri kita seperti kata-kata di atas.. Tiada orang lain yang boleh baiki diri kita selain diri kita sendiri.. Ditujukan kepada diri sendiri juga.. Assalamualaikum..

Serikan hari anda dengan perkara positif, pasti yang positif akan hadir tanpa anda sedari.. #motivasi

Kata-kata motivasi ini dibawakan oleh blog ERAZFADLI.COM

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

  1. salam raya ke-5 :)
    sy pun da start kerja ni ha hehe cuti raya 3 hari saja ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz start kerja hari ni.. Sorg2 je kat office.. Aiyoo...

      Delete
  2. setuju kita mesti berfikiran positif.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Positif sangat-sangat penting kan kak..

      Delete
  3. kena berfikiran positif selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat penting berfikiran positif..

      Delete
  4. thanks untuk perkongsian ni.. :) sgt bermakna.. really

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama.. sangat penting berfikiran positif..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.