Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 26 August 2013

Papa Zara dah tak laku ..


Assalamualaikum w.b.t.. Mungkin ada yang masih ingat dengan entri Salam Jumaat yang Eraz create Jumaat lepas.. Entri gambar Eraz pakai kopiah.. Rujuk entri INI.. Kalau dulu, orang nak tengok la juga Papa Zara yang tak berapa nak ensem ni kan.. Haha.. Tapi bila dah ada Zara, orang dah tak nak tengok dah.. Hehe.. Semua nak tengok gambar Zara je.. Buktinya tengok antara komen di atas.. Hehe.. Takpe-takpe.. Blog ni akan jadi blog Zara kot nanti.. Hehe..

#Apa-apa pun, Eraz nak ucap terima kasih banyak-banyak pada yang selalu support blog personal macam Eraz ni.. Terima kasih banyak-banyak.. Walaupun korang lebih nak tengok Zara, sekali sekala, bapaknya nak interframe juga.. Hahahaha.. Peace..

10 comments:

  1. ahh! tak kire tak kire... nak tengok zara jer.. haha :p

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. huhu.. lepas ni blog ni jadi blog Zara Faleesya.. hehe..

      Delete
  3. HAHAHA...DAH TAK MAIN DAH PAPA ZARA..ZARA DAH FEMES

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara mula mengumpul pembaca.. hehe..

      Delete
  4. biasalah tu... macam sofea juga...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.