Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 12 August 2013

Edisi entri tengah malam ..

Assalamualaikum w.b.t.. Kali ni buat entri edisi tengah malam sambil jaga dan main-main dengan Zara di tengah malam sebab tak nak tidur.. Masa ni boleh tengok mata dia yang luas ni.. Hehe.. Pengalaman baru.. Besarkan anak depan mata.. Feeling great..

Kalau esoknya kerja, mahu mengantuk kat tempat kerja ni.. Maybe boleh adjust tidur dulu, time dia tidur.. Alaaa.. Semua bisa di atur kan.. Peace no war..

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. lepas jumpa smlm, bgn pg ni tiba2 rindu kat Zara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu ya.. Datang la lagi melawat.. Ok je.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Insyaallah.. Akan cuba jadi bapa yang baik untuk anak..

      Delete
  3. it is the best feeling for new mom and new dad ^^

    ReplyDelete
  4. suka kalau main dengan baby......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Hari ke hari, ada je benda baru..

      Delete
  5. mesti seronok kat main dengan baby ? :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.