Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 4 August 2013

Alhamdulillah tak perlu di klinik lagi selang dua hari ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni Eraz dan isteri perlu bawa baby Zara ke Klinik Kesihatan lagi untuk check Jaundis / Kuning.. Alhamdulillah resultnya dah bawah 150.. Alhamdulillah.. So lepas ni tak perlu lagi bawak Zara ke klinik kecuali untuk dapatkan suntikan masa umur sebulan.. Nurse masih akan datang ke rumah pada umur 15 hari dan terkahir sekali pada umtu 20 hari.. 

Hari ni juga selesai kenakan suntikan BCG.. Sepatutnya suntik masa di HUSM hari tu, tapi disebabkan risau kuning tinggi, so biakan dulu..

#Lega tengok perkembangan Zara setakat ini.. Harapnya semua akan baik-baik..

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

  1. Assalamualaikum..

    Alhamdulillah, InshaAllah semoga semuanya akan berjalan lancar untuk baby Zara ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Ainim.. Alhamdulillah..

      Delete
  2. alhamdulillah... semoga zara sihat2 selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Semua ok.. Eraz doakan Zara Remy pun cepat-cepat dapat keluar wad.. :)

      Delete
  3. assalamualaikum eraz...alhamdullilah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Mama.. Alhamdulillah..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.