Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 29 July 2013

Our baby girl, Nur Zara Faleesya


Assalamualaikum w.b.t.. Mulanya ingat nak publish lepas-lepas ni gambar anak Eraz.. Tapi permintaan kawan-kawan samada di Facebook dan Blog memang tak dapat nak hampakan selepas Eraz publish entri INI.. Jadi ini anak sulung kami a.k.a puteri sulung kami, NUR ZARA FALEESYA.. Semoga Zara menjadi anak yang baik dan solehah.. Insyaallah..

Published with Blogger-droid v2.0.10

74 comments:

  1. Tahniah!!! Amin, InshaAllah... Semoga jadi anak yang baik dan solehah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Azrul.. Insyaallah.. Amin..

      Delete
  2. tahniah....jadi anak yang soleh ye Nur zara faleesya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zakieazid.. Insyaallah.. Amin..

      Delete
  3. Barakallah Eraz. Welcome to the world Nur Zara Faleesya, jangan nakal2 semoga jadi anak yang solehah. Stay cute little zara!

    P/S: Lebat rambut Zara ikut papa or mama dia? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... Insyaallah...

      Rambut tu campur, lurus ikut papa, lebat ikut mama.. hehe..

      Delete
  4. alolololo.... tembam nya pipi dia...
    meh acik nak cubit cikit....
    tahniah sekali lagi eraz...

    ReplyDelete
  5. cantik nama tu eradz..moga menjadi anak yg boleh membanggakan ibu dan ayah ye zaea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... Begitulah harapnya...

      Delete
  6. tahniah dah jadi seorang ayah.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah.....Raya balik mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nadiah.. Isteri Eraz berpantang di KB.. So raya sini dlu..

      Delete
  8. omey nya baby...aminn...congrats abg eraz :)

    ReplyDelete
  9. tahniah...tembamnya pipi dia.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Sukma.. Itu la.. Tembam kan.. Hehe..

      Delete
  10. tahniah erazzz, farah tumpang happy dan tetiba x sabar pula nak tunggu baby farah keluar...nama pun sedap... *_^ nur zara faleesya...occay aunty akan ingat sampai bila2...ye la anak buah sementor kan? kalau babah dia bagi alamat boleh aunty kirim duit raya ni...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Farah.. Baby Zara tunggu 'adik' dari aunty Farah pulak.. ;)

      Delete
  11. amin.. tahniah bro.... dahi cam ikot ayah je tu, hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro.. Tak perasan lak dahinye.. haha..

      Delete
  12. lahai.. comelnya.... montel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Budak-budak semua montel2.. Hehe..

      Delete
  13. tahniah! :)

    semoga zara dan ibu nya sihat selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih shuhaida.. Insyaallah..

      Delete
  14. AlHamdulillah, tahniah! selalu jadi silent readers je, tapi hr ni nak bagi komen lps tgk gambo budak kecik yg comel ni...huhu..geramnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... terima kasih Cik matahari.. ;)

      Delete
  15. Nk ulang pertanyaan kak faridah kt fb..gmbr yg bwh tu Zara pki bju Stitch ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la.. bukan tu.. itu baju disney.. mickey mouse..

      Delete
  16. Tahniah..buat Eraz dan isteri..
    comel!

    ReplyDelete
  17. cantik name tu.... "zara faleesya". maksud die apa ekk? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Zara maksudnya princess dalam bahasa arab.. Faleesya atau dengan bacaan falisha maksudnya happiness.. ;)

      Delete
  18. puyooo , tomeynya anak buah uncle carl nih. geram nak dukung ekeke .
    congrats ya abang eraz :)

    baby zara , be a good girl for your parent okay :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah...comel sangat zara!

    ReplyDelete
  20. Comel la baby Eraz..gebu je pipi dia..geram. Tahniah ya

    ReplyDelete
  21. Comelnya dia...Tahniah Eraz dan isteri...

    ReplyDelete
  22. Subhanallah...comelnya baby ni!!!!! rambut lebat :)

    ReplyDelete
  23. Amin..... tahniah bro...... semoga nur zara jadi anak solehah nanti..... boleh jadi geng qaseh zara..... maklumlah sebaya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah amin... Tahniah untuk kamu juga bro.. Sama-sama kita jaga Zara kita.. ;)

      Delete
  24. Assalam...Alhamdulillah...tahniah...
    Semoga jadi anak yang solehah ye...^_^

    ReplyDelete
  25. tahniah eraz...comel sgt baby awak...semoga menjadi anak yang solehah..amin..^^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.