Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 15 August 2013

Survey Car Seat untuk Zara !

Survey Car Seat untuk Zara !

Assalamualaikum w.b.t.. Sekarang mungkin tak beli lagi, tapi sebelum mama Zara masuk kerja semula, kena la siap-siap beli car seat.. Senang Eraz nak bawak balik kampung ke, bawak balik jumpa atok nenek dia ke.. Semua ni semasa Eraz cuti dan mamanya kerja la.. Kalau tak letak Zara dalam car seat, susah la nak drive.. Korang ada suggestion jenama apa yang terbaik?

14 comments:

  1. pilih yag terbaik yer eraz..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah survey-survey yang terbaik.. :)

      Delete
  2. Nak cr car seat cr yg blakang ade ruang udara... klau x nnti baby tido dlm car seat tu habis basah baju blakang die sbb berpeluh... aku dulu tak tahu... kesian plak ank aku berpeluh kat blakang bdn sbb car seat tu xde ruang pengudaraan kat blakang... ms nak bli tu try tanya... better jgn bli online... survey btul2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih untuk pendapat tu.. memang nak beli yang ada depan mata.. senang..

      Delete
  3. pastikan ada safety bila membeli car seat........

    ReplyDelete
    Replies
    1. safety memang sangat-sangat perlu..

      Delete
  4. xde pengalaman lagi eradz..tapi sebelum beli pastikan yang baik dan selamt

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya keselamatan di titik berat.. :)

      Delete
  5. try mudah.my .. ade gak kat kelantan yg jual.. sng pun sng kalo nak tgok :D

    ReplyDelete
  6. pilih yang sesuai untuk zara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Memang kena beli benda ni..

      Delete
  7. kena tanya pendapat mereka2 yang pernah membeli la..

    ReplyDelete
  8. Akak dulu survey abess kat kedai baby...
    cari yg multifunction...yg selesa bila kita duduk (imagine)...selesa la baby kan...

    Last2 akak dapat free...mak sedara bg...huhu...short distance ok laa...Alhamdulillah...rezeki anak. Tak yah beli walaupun survey bagai nak rak...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.