Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 6 August 2013

Papa Zara muda? Makin kurus ?


Assalamaualaikum w.b.t.. Tajuk propa kan.. Sebenarnya itu gambar Eraz snap semalam.. Ada dua alasan snap gambar tu.. Satu sebab dari Zara lahir hari tu, memang Eraz tak cukup misai dan trim janggut pun.. Alasan? Nak bagi nampak tua sikit.. Boleh terima ke? Sebenarnya tak sempat pun ada.. Hehe..

Kat hospital aritu, ada nurse macam tak percaya yang Eraz ni dah umur 30.. Adoi.. Ade juga tutor tempat kerja Eraz kata, bila tengok gambar Eraz dengan Zara, macam abang dan adik.. Aiyooo.. Tapi dah tak tahan simpan misai lama-lama sebab tak biasa.. Gatal.. Haha..

Kedua rasanya berat badan Eraz dah susut balik.. Muka dah panjang balik.. Sebelum ni nak ke chubby sikit dah.. Kalau puasa memang macamtu.. Senang sangat nak susut berat badan.. Nampaknya lepas puasa ni, kena gain berat badan balik.. Kasi OK.. Insyaallah..

Published with Blogger-droid v2.0.10

27 comments:

  1. x tahan btui cam adik & abang.. aaahhaha
    try la makan supplement kasik up skit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal kak.. hehe.. seharusnya akan bermula semula selepas ni.. ;)

      Delete
  2. apa rahsia kekal awet muda bro?..kongsi la sikit...heheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah la bro.. Den sendiri pun tak tahu.. :)

      Delete
  3. Assalammualaikum....eraz,

    Alhamdulilah... baru nampak abg2...tu..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam mSelim.. Ingat kan dah nampak bapak2.. Hehe..

      Delete
  4. Betul , nampak muda , bukan umur 30 .

    ReplyDelete
  5. makan rendang byk2 raya nanti bro! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya Eraz tak suka sangat rendang.. Hehe..

      Delete
  6. tak nampak tua pun...masih awet muda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksa la meneruskan imej muda.. Hehe..

      Delete
  7. Replies
    1. Takde la encem, tapi alhamdulillah la.. Hehe..

      Delete
  8. yg penting hati maintain young hahaha

    ReplyDelete
  9. amek isi carl ni sikit . hahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh, dah lama amek isi orang lain.. :)

      Delete
  10. macam retis jer Eraz...tapi sesekali orang puji terasa up sikit ek...hehe

    ReplyDelete
  11. Takpe...nanti raya boleh naik balik berat badan tu..hihi

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Terima kasih.. Mungkin la kot.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.