Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 22 August 2013

Drama Cinta Jannah Episod 6

Drama Cinta Jannah Episod 6

Drama Cinta Jannah Episod 6 | Assalamualaikum w.b.t.. Mesti ramai yang tengok drama Cinta Jannah lakonan Aeril Zafrel, Nelydia Senrose kan.. Eraz selalu tak sempat nak tengok full sebab kadang-kadang sampai rumah dah pukul 7 lebih.. Cuma hari ini Eraz sempat tengok full.. Ada dua soalan yang Eraz nak tanya.. Kot-kot ada siapa-siapa yang boleh jawab..

Soalan :
  1. Jannah kena rogol dengan abang ipar dia ke?
  2. Kenapa ibu Jannah macam marah masa Jannah nak bersalam dengan ibunya ketika nak 'lari' dari rumah tu?
Terima kasih kepada boleh beri jawapan.. Hehe..

8 comments:

  1. tadi sibuk buat kek, tu yang confius tiba-tiba ada adegan tu....
    macam persoalan...
    tapi rasanya abang ipar dia ada melakukan perkara yang tidak baik pada Jannah dan sudah tentu ibu Jannah marah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas maklumbalas.. Dapat juga info.. :)

      Delete
  2. abg ipar die xsempt wat ape2 pon sbb isteri die pggil.. ibu die x marah kt jannah tp marah kat abg ipar jannah tu.. sbb waktu ibu die balik kedai ibu die nmpk abg ipar die terjun tingkap dri bilik jannah pastu tgk tngn anak die lebam2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas maklumbalas.. Dapat juga info.. :)

      Delete
  3. yup..betul setuju dgn @an nisa..sy tgp part tu juga..abg ipar dia hampir ja rogol tp xsempat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas maklumbalas.. Dapat juga info.. :)

      Delete
  4. abang ipar die xsempat wat pape pon coz isteri dia dah panggil..pasal mak jannah macam marah masa time salam tu, sebenarnya jannah hanya bayangkan kalau2 mak ayah dia dapat tau yang sebenarnya jannah mengandung anak luar nikah (padahal jannah kena tipu je dgn izaryl tu)..sebenarnya itu hanya bayangan dan ilusi jannah je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas maklumbalas.. Dapat juga info.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.