Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 15 August 2013

Siapa pernah dapat email seperti ni ?

Klik untuk besarkan

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz ada terima satu email yang berkaitan di atas.. Rasanya macam tak boleh percaya sebab gmail tu sendiri memaparkan message 'This message may not have been sent by: roy.sally24@gmail.com'.. Siapa pernah terima email seperti ni?

23 comments:

  1. macam tak yah peduli je,, heee.. tak penah lak dapat,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. nampak macam tak boleh percaya langsung tu..

      Delete
  2. huhu dapat dari team zalora sgapore...email domain zalora enta betul entah x sbb xde banner ke, jawatan ke diattached skali huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak sangat email spam sekarang ni..

      Delete
  3. Dia hantar emaik via english..
    Tp bleh plak dia faham entry bahasa melayu
    Spam rasanyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Isi entri pun tak de la banyak sangat pun..

      Delete
  4. yaya tak pernah lak dapat tapi kalau email yang cakap kita menang beribu2 banyak lah plus email nak ajak kita kerja dengan mereka..
    selalu kat spam..pedulikan aje jangan percaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Email gitu pun Eraz biasa dapat juga.. Buat tak tahu je..

      Delete
  5. spam jer......then delete.......

    ReplyDelete
  6. Awal2 lagi gmail dah warning kan...
    Tak yah peduli ...
    Makan kuih raya lagi best...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.