Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 6 August 2013

Nur Zara Faleesya dengan siapa tu ?


Assalamualaikum w.b.t.. Entri Nur Zara Faleesya lagi.. Hehe.. Gambar di atas sebenarnya gambar semalam.. Gambar sebelum majlis cukur jambul berlangsung.. Siapa dengan Zara tu? Hehe.. Itu Cik Ngoh nye a.k.a mak saudara dia.. Adik kepada isteri Eraz.. Alhamdulillah masa majlis semalam, Zara tak meragam pun.. Tak menangis..

Memang tepat ucapan kawan-kawan.. Ramai wish 'Selamat berjaga malam'.. Haha.. Sekarang Zara memang suka bangun malam.. Selalu pukul 2.00, ada juga pukul 2.30.. Semalam pukul 3.00 pagi.. Dia bangun untuk menyusu tapi tak menangis pun.. Itu baiknya Zara.. Hehe.. Orang nak makan sahur, dia baru nak tidur.. Satu pengalaman yang baru..

31 comments:

  1. anak buah didiey pula, org nk berbuka dia bangun menangis. org nak sahur terus celik mata dia. bila org tdo pown dia bangun...tapi bila org tgk tv, dia lena teramat sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam-macam perangai budak-budak ni.. Baby Zara setakat ni tak kacau lagi masa berbuka.. :)

      Delete
  2. Org ckp baby memang mcm tu.. Lepas 4 or 5 bulan nanti baru timing dorang cun. Skrg baby mmg perlu menyusu byk. Tu yang orang ckp laa, Vee tak da pengalaman lagi. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. mungkin kot.. tp masa dalam perut mama dia pun dlu, malam2 la waktu dia aktif.. hehe..

      Delete
  3. lepas ini kena berjaga malam yea Eraz melayan baby comel Zara......kena tongkat mata ehhh....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sekarang dah biasa dah bangun waktu macamtu.. hehe..

      Delete
  4. seronokkan bila ada baby nie...rasa penat tu hilang bila tengok dia..selamat hari raya eradz

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat seronok.. syukur di berikan peluang oleh Allah ni..

      Delete
  5. my turn gonna be next...hu hu hu...bersiap sedia untuk berjaga malam... tapi lambat lagi, tunggu bulan Disember nanti... In Shaa Allah... agak2 boleh hantar rombongan meminang tak kat zara...ekekekee...anak aunty boy... (gurau jer Eraz yer, jangan marah...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke.. tak lama dah tu.. disember, klu kat kelantan, musim hujan tu.. hehe.. tahniah Farah! :)
      Eraz tunggu rombongan tu k.. hehe..

      Delete
  6. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ank sdara cik ngoh tuuuu..hehehe.. :))

    ReplyDelete
  8. hamboi2..zara tido je ek?lena tido sebelah mak ngah nyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara berehat sementara menunggu majlis.. :)

      Delete
  9. sama macam anak buah sy..malam+ dok meragam huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara ni alhamdulillah.. Tak meragam sangat la..

      Delete
  10. Comel la Zara.. Xpe Eraz,ni satu pengalaman baru. Semoga ceria selalu

    ReplyDelete
  11. comel :) nasib la xmeragam..baik la zara ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. hari ni, pagi-pagi dah bangun sebab semalam tidur nyenyak..

      Delete
  12. Alhamdulillah...... pengalaman yg best utk eraz....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Memang satu pengalaman yang best! :)

      Delete
  13. Replies
    1. Boleh, tapi kena datang sini la.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.