Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 2 August 2013

Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan Julai 2013

Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan Julai 2013

Assalamualaikum w.b.t.. Seperti biasa pada setiap awal bulan, Eraz akan umumkan blogger yang tersenarai dalam Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulanan.. Kali ini ialah Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan Julai 2013.. Berikut adalah senarainya..
  1. Cik Fie
  2. Sukma Haron
  3. Normi Nieza
  4. Zamani Abe
  5. Farah Waheda Wahid
  6. Siti Rohaida Yusof
  7. Mia Liana
  8. Remy hazza
  9. Ainim Suju
  10. Nurfaezah Abdullah

Tahniah kepada Cik Fie kerana berjaya menempatkan diri di tempat teratas.. Jadi sebagai penghargaan kerana sudi berkunjung dan meninggalkan jejak di blog Eraz, Eraz akan hadiahkan top-up RM 10 kepada beliau.. Tanda penghargaan.. Kepada Cik Fie, boleh message detail seperti no. handphone dan jenis prabayar kepada Eraz di SINI..

Kepada semua Top 5 yang tersenarai, blog mereka semua akan dimasukkan ke dalam Bloglist Eraz sepanjang bulan Ogos 2013 ini.. Tunggu pengomen tegar blog ERAZ FADLI bulan Ogos 2013 pula..

Tahniah dan Selamat Hari Raya Aidilfitri..

31 comments:

  1. tahniah buat semua para pemenang.......

    ReplyDelete
  2. mreka mmg tegar! congratez! ^^

    ReplyDelete
  3. Tahniah Cik Fie.. congrats to all

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bila masa wujud no. 12 ni Fae.. hehe..

      Delete
  5. terima kasih abang eraz sebab hadiahkan topup . tapi handphone saya rosak . so , tak leyh nak topup . abang eraz bagi jela topup tu kat blogger lain . saya tak kisah pun . hehe :)

    ReplyDelete
  6. Wuhu..
    Rezeki org rajin ni.
    Congrat fie.

    ReplyDelete
  7. Wuhu..
    Tahniah..
    Next month kne rajin ler singgah cni:-)

    ReplyDelete
  8. tahniah buat yg rajin tu...... baru bersemangat dan inspirasi buat yg lain.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah pada semua.. Haah.. Gitu la..

      Delete
  9. assalamualaikum eraz...tahniah2 pada mereka...;)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.