Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 6 October 2014

Stereng Kereta dan Zara Faleesya

Assalamualaikum w.b.t.. Zara Faleesya denga stereng kereta.. Eraz rasa, bukan Zara je, budak kecik lain pun rasanya.. Kadang-kadang mungkin bukan sebab stereng tapi nak main button yang ada dan nak kacau orang yang memandu je kot.. Hehe.. Tapi bila fikirkan anak, terdetik dalam hati, nak beli sesuatu la pada Zara untuk dia main dalam kereta.. Errrrmmmm..

Google google google.. Hah!!! Jumpa satu produk di bawah.. Mana boleh beli ya.. Errrmmm.. Online lagi la ni.. Jom survey!!! Dengan benda yang ala-ala stereng kereta, ada bunyi, sure Zara akan main selagi dia tak boring la kan.. Hehe..


5 comments:

  1. Bagus ni.. nanti anak x kacau time draiving..
    Jemput blogwalking d www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  2. Ada jual ea kat sini?

    http://mrsjaysblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Weeee~comelnye. Nanti leh la Zara posing ngan stering kete tuh. Hehe

    ReplyDelete
  4. Seronoknya Zara bila dah dapat nanti....hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.