Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 18 October 2014

Jihan Muse Tersingkir Super Spontan 2014 (Separuh Akhir)

Jihan Muse Bertudung
Jihan Muse Tersingkir Super Spontan 2014 (Separuh Akhir)

Assalamualaikum w.b.t.. Tertangguh nak taip entri sebaik saje Jihan Muse diumumkan tersingkir bersama Rahim R2 selepas kumpulan Mawas Berduri tewas kepada Biawak Laser dalam Super Spontan 2014 Peringkat Separuh Akhir.. Kenapa tertangguh? Sebab main dengan Zara.. Sekarang ni, Zara dah tidur.. Boleh sambung balik menaip apa yang ada dalam fikiran yang nak juga diluahkan..

Ingatkan Jihan dapat la ke final.. Sekali kumpulan Mawas Berduri kalah la pulak.. Jadi berlaku la dua penyingkiran serentak.. Sentap juga rasa.. Haha.. Kecewa la sikit kan.. Hehe.. Selangkah je lagi nak final.. Tak pe, next year cuba lagi.. Mana tahu rezeki Jihan di final pulak kan.. Nak kata tak lawak, dua tiga minggu ni, memang menjadi permainannya.. Di awal dulu, Jihan nampak jarang dikeluarkan ke pentas.. Tapi bila dah sikit pemain, kerap pulak dia naik.. So, next year, mungkin akan lagi hebat sebab dah ada pengalaman tahun ni kan.. Hehe.. So!! Good Luck!!

#Dah macam ucapan untuk Jihan je..

4 comments:

  1. Sepatutnya Jihan tak terkeluar... :(

    ReplyDelete
  2. Hmm...xtau nak komen sbb xtengok...

    ReplyDelete
  3. Ala saya pun nak tengok jihan ke final. Dialah satu satunya pelawak wanita yang betul betul kelakar. Hmm kenapalah peserta lelaki tak boleh bagi peluang. Setiap tahun peserta perempuan ramai tersingkir awal. Kalau yang kelakar tu tersingkir lambat tapi tak dapat masuk final. (Maaf kecewa sbb baru tau sebab malam tadi terlepas tengok super spontan hehe and mengharap sangat jihan masuk final) tapi takpelah cuba tahun depan kan

    ReplyDelete
  4. Ahaha..hope Jihan Muse bace entri Eraz yang ni. Hehe. Ade ucapan kata2 semangat nih. Hoho

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.