Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 16 October 2014

Spontaneous Thursday #9 | Lemau


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni masuk je office, rasa macam lemau je.. Malas, penat dan lain-lain.. Sebelum datang kerja, bangun je pagi, Solat Subuh, mandi semua semua, otak ni ligat fikir tentang apa kerja yang penting dan urgent hari ni.. Sampai je office, terus rasa semacam.. On PC then tak tahu nak buat mana dulu.. On Galaxy Tab, baca-baca message-message Whatsapp yang mana tertunggak dari semalam.. Ribu riban.. 

Lepas tu makan Kit Kat sebagai breakfast.. Baru la boleh mula buat kerja satu persatu.. Ramai staf buat kerja luar hari ni.. So kat office, memang kena betul-betul pandai bahagi masa la.. Tiba-tiba teringat kat wife,, Eh! Apa lagi, terus call ajak lunch.. Berkejar keluar sebab lunch break kan 1 jam je.. Tapi alhamdulillah semua nya ok dah sekarang.. 

#First entri hari ni pun lambat muncul!

6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.