Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 6 October 2014

Gambar Majlis Pertunangan Nubhan AF6

Gambar Majlis Pertunangan Nubhan AF6 | Assalamualaikum w.b.t.. Tiada angin tiada ribut, terbaca di Facebook yang Nubhan selamat melangsungkan majlis pertunangannya dengan seorang gadis bertudung yang bernama Afifah.. Kalau peminat Nubhan nak tengok gambar pertunangannya, ini Eraz ada uploadkan bersumberkan SINI.. Tahniah kepada Nubhan dan pasangan.. Semoga cepat-cepat naik pelamin.. Darah tengah manis tu..

Kalau nak throwback, Eraz pernah berkunjung ke rumah Nubhan di Juaseh bersama kawan-kawan semasa ada majlis hari raya dulu.. Lama dah.. Sebelum tu, ada la beberapa kali berjumpa dengan Nubhan dan pernah sekali di Kelantan.. Kalau dulu yes, bila tengok muka Eraz, dia kenal dan boleh panggil.. Sekarang ni tak sure sebab dah lama giler tak jumpa.. But sekarang, memang dah lama tak jumpa.. Sekali lagi, tahniah bro.. 

Gambar Majlis Pertunangan Nubhan AF6



Gambar Majlis Pertunangan Nubhan AF6



Gambar Majlis Pertunangan Nubhan AF6

Gambar Majlis Pertunangan Nubhan AF6

3 comments:

  1. Senyap2 je nubhan ni. Tgk2 dah bertunang. Huhu

    ReplyDelete
  2. Sepadan mereka berdua ni kan...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.