Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 9 October 2014

Koleksi terbaru Zara | Stereng Kereta

Assalamualaikum w.b.t.. Ini dia koleksi terbaru untuk Zara dari Mama n Papa.. Stereng kereta.. Lepas je buat entri INI, terus Eraz surf internet cari barang tu dan compare mana-mana 'tempat' yang ok untuk di beli.. Alhamdulillah, nampak Zara dapat sesuaikan diri untuk main, tak de la dapat je buang kan.. Lama-lama, tak tahu la.. Sebelum guna dalam kereta, kita test dalam rumah dulu.. Lekatkan kat cermin kabinet TV.. Haha.. Koleksi seterusnya? Haaaaa.. Pernah juga beritahu dalam blog ni sebelum ni.. Dah ada, Eraz akan cerita kan..


p/s : Orang baru balik nursery tu.. Tak letih tak apa, terus main lepas Papa bukak kotak!

7 comments:

  1. Comel sungguh! Hihi

    Jemput singgah blogwalking www.bondasihat.com

    ReplyDelete
  2. Alolo..bestnye. Bagi nampak muka zara sikit. Hik3. Mesti Zaraa hepi kan dapat stereng mainan.

    ReplyDelete
  3. Gembiranya Zara dapat permainan baru...

    ReplyDelete
  4. Gembiranya Zara dapat permainan baru...

    ReplyDelete
  5. Gembiranya Zara dapat permainan baru...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.