Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 7 October 2014

Seluar warna warni untuk lelaki

Assalaualaikum w.b.t.. Masih relevan ke seluar berwarna warni sekarang? Eraz teringin nak pakai tapi sampai sekarang tak pakai-pakai lagi.. Kenapa? Serius tak sempat nak pergi beli.. Sekarang ni, kalau nak shopping, mesti nak keluar dengan wife sebab sebelum beli tu, nak tanya pendapat.. Terbaca dalam satu magazine tentang cara pemilihan seluar berwarna ni dengan padanan kasut..

Haaaa.. Menarik tu.. Insyaallah, kasi Eraz baca dulu.. Mungkin share di sini untuk bacaan dan pengetahuan semua.. Apa pendapat korang, ok ke pakai seluar berwarna ni? Masih relevan ke saat sekarang? Tak semua juga lelaki sesuai memakai seluat berwarna ni.. Betul tak.. Errmmmm...

7 comments:

  1. cuba dulu Eraz... mana tau meletopsss??? he he he...

    ReplyDelete
  2. tengok oranglah. pelik tengok lelaki pkai seluar warna warni ni.. macam x macho jadinya. sorry, this is just my opinion. tengok keadaan and cara pemakaian jugalah kot.

    ReplyDelete
  3. Waner kuning la kot sesuai utk Eraz. Cer try.

    ReplyDelete
  4. IN TREND.... try je lah.. Jeeb teringin nak pakai....tapi... hehehehe... seluar jenis ni memang takde saiz dan tak lawa orang badan bershape lapis2 mcm jeeb nak pakai... klu yang jenis tinggi, kurus...lawa sangat... try la eraz!

    ReplyDelete
  5. mungkin boleh kot? tapi kena pakai baju gelap baru ngam..

    ReplyDelete
  6. Trend terbaru untuk lelaki...boleh cuba tu Eraz...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.