Monday, 27 October 2014

Eco-Friendly Mosquito Killer & Air Purifier


Assalamualaikum w.b.t.. Entri di Isnin.. Mulanya nak mulakan dengan entri ini sebab entri ni pendek je.. Tapi terpublish kisah lain.. Hehe.. Apa-apa pun, berbalik kepada entri yang pendek dan nak minta pendapat kot-kot ada dikalangan yang membaca ni pernah membeli dan menggunakan Eco-Friendly Mosquito Killer & Air Purifier ni.. Banyak rasanya di pasaran sekarang ni kot.. Fungsi, membunuh nyamuk!! 

Blues ke semua? Relax relax.. Buat apa yang korang rasa seronok dulu.. Jangan stress dulu di pagi hari, nanti effect sampai ke petang.. Rugi la nanti..

4 comments:

  1. asalam lari lintang pukang si nyamuk degil tu..ha ini lebih mesra kan..unik

    ReplyDelete
  2. Wah..ini ok nmpknya..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.