Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 26 October 2014

12 Bandar Bakal Tenggelam

12 Bandar Bakal Tenggelam | Assalamualaikum w.b.t.. Ini gambar yang dikongsikan oleh seorang kawan di group Whatsapp.. Eraz memang tak beli paper hari ni.. Ianya berkenaan dengan senarai 12 bandar yang bakal tenggelam berikutan cuaca sekarang ni.. Bila dengar berita macam ni, agak menyeramkan.. Apa-apa pun, untuk berita penuh, korang kena google la.. Insyaallah jumpa..

7 comments:

  1. wah..kesan yg akan dtg eh..takutnya..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kawan ada beritahu, katanya Harian Metro.. Metro Ahad..

      Delete
  3. betul Metro ahad. mujur tempat kami tak tersenarai ... seberang perai. tapi sebetulnya tak jauh pun dari Kuala Muda, semoga Allah pelihara kita dan zuriat keturunan kita.. amiin

    ReplyDelete
  4. Errr.. seram pulak dah la duk KT ni...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.