Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 13 October 2014

Melayan Zara dalam kereta ..


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah aktiviti masa menunggu lampu traffic light merah.. Kalau ajak Zara datang ke tempat memandu, memang terus la angkat tangan.. Lumrah kanak-kanak kan.. Kalau dah dapat pegang stereng, memang dia akan berdiri.. Tapi lebih kepada duduk di riba Eraz sebab dia nak main tekan-tekan button yang ada di stereng.. Lagi satu nak ambil kunci kereta dan main alat nak bagi signal tu.. Kadang-kadang tu sampai terkeluar air ke cermin kereta..

6 comments:

  1. budak2 mmg suka explore..anak sy suka main vipper..bila tarik je nmpk vipper bergerak2 dekat cermin..hahaha

    ReplyDelete
  2. Paling best kalau anak buat gaya pusing2 stereng..Siap tersenget2 badan..huhu

    ReplyDelete
  3. Seronok betul zara main stereng..

    ReplyDelete
  4. Comelnya Zara...happy jer dapat pegang stereng kereta...

    ReplyDelete
  5. Amboihh..kemain hepi Zara. Dah nak dapat kaki la tuu..berdiri2 dah tu. Hehe.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.