Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 22 October 2014

COOLBLOG


Assalamualaikum w.b.t.. Coolblog antara yang selalu Eraz beli.. Walaupun kadang-kadang tu minum sampai tak ingat yang benda tu sejuk, sampai menyirap naik ke kepala dan sampai sakit kepala.. Melampau tak.. Haha.. Apa-apa, kalau dulu hanya satu dua kiosk je yang ada.. Tapi lepas brand ni melonjak naik namanya, memang ramai yang sudah buka kiosk atau kedai.. Nampak nya coolblog ni memang digilai terutama remaja macam Eraz.. Remaja kah aku? Haha.. Adios Amigos..

11 comments:

  1. asalam Eraz..slamat bercuti..tak apa lah kan still jiwa remaja..kalau masih boleh minum tak salah tu..tapi dalam bab umur Etuza memang dah tak tahan sejuk..sakit badan...tapi bab berblog Etuza masih seiringan..mahu ja beri info...hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ni alhamdullillah, cuma tak boleh nak over sangat la..

      Delete
  2. alahai, untungnya dapat telan coolblog, dah lama rasanya x minum coolblog since sakit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. La ya ke.. Insyaallah lepas ni berpeluang k..

      Delete
  3. Salam singgah sini Eraz..tak pernah pula Diana minum coolblog ni...hehe....

    ReplyDelete
  4. Wahhh sedapnya... tatambah kalu dpt perisa Coklate... perrhhh...

    http://supernifzvitamin.com/cara-nak-ukur-perut-buncit-atau-tidak/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chocolate Blog memang jadi pilihan Eraz dari dulu.. :)

      Delete
  5. Isk! Jangan risau Eraz masih belia. Haha. Ana tak berapa sgt minum coolblog. Sebab sejukk. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang kadang sejuk tu over kan.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.