Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 8 October 2014

Isu Kopiko L.A.Coffee

Assalamualaikum w.b.t.. Siapa tahu tentang isu Kopiko L.A.Coffee Low Acid - Coffeemix ni? Berkaitan dengan bahan kod E472e.. Masa lunch tadi, ada kawan tunjukkan message melalui Whatsapp dia.. Cuma nak sure samada perkara ni betul ke tak.. Eraz pernah minum Kopiko L.A.Coffee ni terutama masa nak study.. Memang tak ngantuk.. Tapi lepas minum, kencing pun bau kopiko ni..


5 comments:

  1. Salam singgah petang Eraz...Diana pun pernah minum L.A.Coffee ni...kesan dia pun sama dengan apa yang di alami oleh Eraz...

    ReplyDelete
  2. Err..no komen. Tak pernah minum.

    ReplyDelete
  3. sha & hasben minum Arabica Coffee, kencing tak berbau :)

    ReplyDelete
  4. Selalu minum perl cafe je..hehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.