Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 12 October 2014

Pavlova


Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih kepada isteri tersayang sebab senyap-senyap buatkan Pavlova untuk Eraz.. Semua ni gara-gara Eraz tengok ulangan Masterchef Selebriti Malaysia Musim Kedua baru.. Masa tu Che Ta buat Pavlova.. Nampak sedap giler.. So lepas tu, keluar la satu ayat dari mulut Eraz, 'Mana nak cari Pavlova ek?' Sekali lepas balik dari kerja semalam, hampir siap Pavlova tu.. Dalam gambar di atas tu hasil first time buat Pavlova.. Rasa memang meletop!! Lepas ni boleh la buat lagi ya sayang..

#Lepas ni nak request apa ek.. Hehe..

3 comments:

  1. wah..pandainya wife eraz ni...terbaik..xlama naik la badan eraz ni..hehehehe.

    ReplyDelete
  2. Perghh..sedap. Gigih wife menghiburkan. Alhamdulillah, takyah cari kat luar pavlova, untung isteri leh buatkan. Ana selalu cari pavlova kat bakery kakak. Hihi. Mintak kakak buatkan.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya pavlova....pandai wife Eraz buat...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.