Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 6 October 2014

Kata Mutiara Marah

Kata Mutiara Marah

Assalamualaikum w.b.t.. Dalam minggu ni, keyword ' Kata Mutiara Marah '  ni banyak pulak yang sangkut.. Try google, tak de la pulak muncul mana-mana entri di first page.. Takpe la, mungkin terkena sipi-sipi.. Lagi satu, kalau sekali dua masuk, ok jugak.. Ini dikira banyak la jugak.. Mungkin ramai yang tengah marah kot.. Jadi diaorang google Kata Mutiara Marah untuk dicopy dan paste kan dalam Facebook ke, Twitter ke, Instagram ke.. Mungkin la.. Nak luah direct marah, kot-kot kantoi ke apa.. So guna cara tersirat.. Mungkin la.. Peace no war.. Jangan marah-marah ya di hari raya ni..

5 comments:

  1. Jangan marah2 di hari raya,tetapi berbaju merah boleh. eh? hehe :D

    ReplyDelete
  2. tak apa..etuza sentiasa positif..biasalah tu, kita kena sabar, pasti ada yg lebih menggembirakan.

    ReplyDelete
  3. Hahaha..ape punye keyword nih? XD

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.