Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 4 October 2014

Super Spontan 2014 : Michael Ang Tersingkir Di Minggu Kelima

Super Spontan 2014 : Michael Ang Tersingkir Di Minggu Kelima
Super Spontan 2014 : Michael Ang Tersingkir Di Minggu Kelima

Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni Eraz layan Super Spontan mula dari awal.. Selalunya lepas 15 minit or setengah jam baru tengok..Tapi dah rekod awal-awal la.. Bermula dari Minggu Pertama ke Minggu Keempat yang lepas, rasa macam kurang 'panas'nya.. Tapi berbeza malam ni, permainan pertama tu dah rasa 'panas'.. Mungkin bermula minggu ini hingga ke final, akan best! 

Yang pasti, malam ni kumpulan Mawas Berduri kalah dah empat minggu berturut-turut.. Alahai.. Sorang-sorang tersingkir.. Minggu kelima ni turn Michael Ang selepas dia dikeluarkan dari Biawak Laser.. Yang pasti jugak, Jihan Muse terbaik malam ni!! Sebelum-sebelum ni, tak nampak sangat kewujudan dia.. Tapi malam ni, permainan pertama, dia dah main.. Good Job!!

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.