Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 9 October 2014

Bateri Galaxy Tab 7.0 Plus


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pengguna Galaxy Tab 7.0 Plus? Dan siapa penggunanya yang pernah tukar bateri? Sejak beli 2 ke 3 tahun lepas kot, memang tak pernah tukar bateri.. Alih-alih sekarang rasanya bateri memang dah hampir kong.. Sekejap je guna walaupun dah charge penuh.. Dalam kepala plan nak tukar bateri baru.. Survey-survey dulu kot-kot ada pembaca sini pernah tukar bateri.. Mahal tak? Eraz survey maybe dalam 60 ke 100.. Betul ke?

3 comments:

  1. No komen..tak pernah miliki galaxy tab. :D
    Kakak ana pakai, rasenye kakak ana tak pernah tukar lagi baterinye.

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini Eraz....guna tab juga tapi baru jer jadi tak tau lagi....hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.