Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 16 October 2014

Kisah Proton Gen-2 Biru


Assalamualaikum w.b.t.. Masa on the way pagi ni, Eraz ter'follow' kereta Proton Gen-2 yang berwarna Biru.. Kenapa? Tak sengaja pun.. Sama jalan nak pergi kerja.. Cuma nak jadikan cerita, dulu dulu dulu, memang Eraz berkenan giler dengan kereta warna biru.. So masa mula-mula kerja dulu, dah pasang angan-angan nak beli kereta Proton Gen-2 yang bewarna Biru lepas tengok kereta sama macam kat atas tu di satu tempat..

Survey punye survey, masa keluaran awal tahun 2009 tu, tak de warna biru.. Frust la sikit sebab rasa memang cantik giler kalau dapat.. So grab la Proton Gen-2 yang berwarna lain.. So sampai sekarang kereta yang ada sekarang belum bertukar warna.. Hehe.. Jarang-jarang nampak atas jalan raya sekarang Proton Gen-2 Biru.. Kalau ada yang nak jual Proton Gen-2 Biru, tak nak sebab dah second hand.. Haha..

7 comments:

  1. Cantik tapi saya lebih berkenan dengan kereta warna hitam or merah. Nampak lebih cool. Heheh. http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/personal-barang-kesayanganku-oktober.html

    ReplyDelete
  2. Suka kereta warna hitam atau pun warna putih...hehe...

    ReplyDelete
  3. hhaha, beriya je tanya ingatkan nak beli..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.