Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 12 October 2014

Belanjawan 2015 | Tajaan Pendidikan | MyBrain15

Belanjawan 2015 | Tajaan Pendidikan | MyBrain15

Belanjawan 2015 | Tajaan Pendidikan | MyBrain15 - Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, bagi mana-mana yang menunggu berita ni, memang patut bersyukur sebab lepas ni, siapa-siapa nak sambung pengajian dalam program Master dan PhD akan mendapat sedikit bantuan.. Siapa pernah dengan tentang MyBrain15? Rasanya dalam setahun dua ni, memang ramai pelajar yang memohon.. Katanya syarat untuk memohon telah dilonggarkan sedikit.. Walaupun mungkin tak ditaja 100%, tapi korang mungkin boleh apply untuk meringankan beban.. Pelajar universiti INI memang dah ada yang dapat.. 

Eraz memang ada plan nak sambung PhD nanti.. Insyaallah kalau ada rezeki la.. Mungkin nak buat DBA kot.. Untuk MBA sekarang, memang tak apply MyBrain15 ni la.. Tapi kalau masa Eraz nak sambung DBA nanti, kalau ada, boleh la apply kot.. 

3 comments:

  1. salam.. harap niat nak sambung phd tercapai.. http://www.labulabi.com/

    ReplyDelete
  2. mybrain15 ni sampai taun 2015 je ke? atau lebih? sebab ad dgr ckp sampai 2015 jew.... huhuhu confius....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.