Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 26 October 2014

Konsert Minggu Ke 8 AF 2014

Konsert Minggu Ke 8 AF 2014
Konsert Minggu Ke 8 AF 2014

Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni dah masuk ke Konsert Minggu Ke 8 AF 2014 dengan kata lain juga, minggu suku akhir.. Kehangatan AF memang tidak sama macam dulu.. Tapi still ada followernya yang tersendiri.. Betul tak.. Dalam 7 pelajar yang tinggal, tak pasti la siapa yang akan berada di takhta.. Cumanya, setiap minggu selepas konvo, dari awal mula-mula masuk, sampailah ke last week, Azwan lah yang sentiasa di No. 1.. Dia ke juara? Entah la labu..

Apa-apa pun, di Konsert Minggu Ke 8 AF 2014 ni, dikatakan minggu lagu pilihan produksi dan media.. Kira genre pun pelbagai lah.. Pasti kalau peminat setia AF2014 dah tahu lagu nyanyi pelajar kegemaran mereka kan.. Bagi yang belum, ini tajuk lagu yang akan mereka nyanyi..

  1. Firman - She's Gone (Steelheart)
  2. Ewal - Mahakarya Cinta (Faizal Tahir)
  3. Azwan - Cinta Nusantara (Sheqal)
  4. Aman - Kasih Latifah (Spider)
  5. Zarif - Romancinta (Mojo)
  6. Nina - Rescue (Yuna)
  7. Nuha - Kisah Donggeng (Stacy)
#Konsert Minggu Ke 8 AF 2014

3 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.