Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 24 October 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman


Assalamualaikum w.b.t.. Di pagi Jumaat ni, Eraz nak join dan support rakan blogger kita, adik Sally Samsaiman untuk segmen terbaru dia, Segment Blog Review by Sally Samsaiman.. So siapa nak join, boleh klik banner di atas.. Untuk syarat-syarat, boleh tengok di bawah.. Senang saja.. Kalau tengokkan senarai peserta, memang dah ramai la join.. Terbaik Sally.. Abe sentiasa support!!!

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Segment Blog Review by Sally Samsaiman
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia) 

10 comments:

  1. Salam singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Semoga blog Eraz tak ketinggaln mendapat review dari penganjur segmen. Salam jumaat.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Gd Luck okey. Jap lagi lah join, line semput :D

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.