Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 11 November 2014

Tiba-tiba Tutti Frutti melintas


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba dalam kepala terlintas Tutti Frutti.. Rasa macam dah lama tak lepak makan ice cream di Tutti Frutti sejak Zara lahir ni.. Kalau sebelum tu, pernah juga lepak dengan isteri lepas balik kerja.. Kalau dulu, memang tak pernah dengar nama Tutti Frutti ni.. Tapi sejak pertama kalu buka di Kelantan, boleh la merasa.. Tak la selalu pergi, jarang-jarang juga, time teringin.. Hehe..

Tapi sekarang, memang boleh dikatakan senang nak dapatkan Tutti Frutti ni Kelantan tapi di Kota Bharu je la.. Di kawasan lain, mungkin belum tiba masanya sebab atas dasar pasaran kot.. Boleh ni kot petang ni pergi bawa Zara jalan-jalan kat Tutti Frutti.. Bagi dia rasa sikit.. Mungkin perisa pun dah banyak sekarang.. Kebetulan hari ni cuti kan, tapi harapnya cuaca pun ok la sebab hujan tak menentu sekarang ni.. 

3 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.