Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 7 November 2014

Malam ni Anugerah Skrin 2014 (ASK2014) rupanya ..

Anugerah Skrin 2014 (ASK2014)
Anugerah Skrin 2014 (ASK2014)

Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni Anugerah Skrin 2014 (ASK2014) rupanya.. Tahun ni memang tak alert sangat dengan tarikh majlis anugerah ni.. Last week dah ada Festival Filem Malaysia 26.. Pemenang ada yang dijangka dan ada yang tak dijangka.. Tapi Anugerah Skrin 2014 (ASK2014) kali katanya Astro tak join.. So tak berapa mencabar la saingan.. Ada ada astro, lagi bertambah la saingan kan.. Apa-apa pun, tunggu je la keputusan Anugerah Skrin 2014 (ASK2014) malam ni.. Eraz mungkin tengok mana yang sempat..

#Siapa calon-calon Anugerah Skrin 2014 (ASK2014) ek?

3 comments:

  1. Jom tengok sesama tgok keputusannya. Bru tahu juga lepas lik kj buka tv ni.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.