Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 15 November 2014

Misah Tarzan Hajar Runcit

Misah Tarzan Hajar Runcit
Misah Tarzan Hajar Runcit | Drama Cerekarama TV3

Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni rasanya macam takde cerita menarik di TV.. So maybe Eraz boleh siapkan assignment? Errrmmmmm.. Tunggu dan lihat Zara macamana dulu malam ni.. Tidur awal sikit atau lewat sikit.. Sebenarnya, Eraz sendiri pun mengantuk mata dah ni.. Tapi cool kan diri lagi.. Try google drama Cerekarama TV3 malam ni.. Tengok-tengok info, tajuknya Misah Tarzan Hajar Runcit.. 

Pelik, tak de promo sangat kat TV3.. Kenapa agaknya? Drama tak best ke? Tajuk memang dah pelik.. Sekali lepas selidik-selidik, memang drama ulang tayang dari TV9 dulu.. Dah tak de drama baru ke? Patut la.. Tapi Eraz sendiri tak tengok pun masa ditayangkan di TV9 sebelum ni.. Apa-apa pun, ini sedikit sinopsis untuk drama Misah Tarzan Hajar Runcit ni..

Mengisahkan Misah dan Hajar, dua orang gadis kampung berusia awal 20-an.. Orang kampung hairan melihat keakraban mereka walhal perangai mereka berdua ibarat langit dan bumi.. Mizun, lelaki sengau cekap dalam pengurusan akaun dan perniagaan menyimpan perasaan terhadap Hajar. Namun begitu, Hajar menyukai Hadi Darwis, pelakon popular yang juga sepupu Misah.. Kekecohan berlaku selepas itu..

Pelakon : Nad Zainal, Amar Asyraf, Ika Nabila, Hafeez Mikail, Khaty Azean, Ku Faridah

Imfo dari Layanon9 dan kredit gambar untuk Secret of Sheila.. Selamat menonton drama Misah Tarzan Hajar Runcit

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.