Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 16 November 2014

Santai Ahad | Sedapnya Macaron !!


Assalamualaikum w.b.t.. Ini tahap mengidam dah ni.. Hehe.. Terbayang-bayang dalam kepala keenakkan, kemanisan, keranggupan Macaron ni.. Habis la.. Wahai isteriku, mana boleh kita cari Macaron di Kota Bharu ni? Nak buat sendiri, tak payah la.. Save masa, kita beli.. Hari tu ada pernah mengidam Pavlova.. Tapi tup-tup isteri buatkan.. Kali ni, kita beli je la.. Hehe.. Oh Macaron..

#Santai Ahad | Sedapnya Macaron !!

8 comments:

  1. b.. kt kedai Muhibah PC ada Macaron nie.. ;p

    ReplyDelete
  2. kalau buat boleh makan banyak..boleh bagi kengkawan..heheh

    ReplyDelete
  3. ehh..ada ke area kb ni jual?? cam sedap pula tengok :)

    ReplyDelete
  4. tak penah try lagi :) Macam best je

    ReplyDelete
  5. terliur plak tgk macaron nieyh .. hikhik

    ReplyDelete
  6. sedapnya... saya tak pernah try lagi.. :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.