Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 11 November 2014

Kenapa Hari Keputeraan Sultan Kelantan dua hari?


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, hari ni dan esok, semua rakyat Kelantan diberikan cuti dua hari sempena Hari Keputeraan Sultan Kelantan.. Boleh lah spend masa bersama keluarga.. Kalau tidak, bukan senang nak cuti bersama-sama sebab waktu kerja kan lain-lain.. Rasanya Kelantan kot satu-satunya negeri yang dapat dua hari untuk cuti Hari Keputeraan Sultan Kelantan..

Kenapa cuti dua hari untuk Hari Keputeraan Sultan Kelantan? Eraz pun kurang pasti tentang ni.. Mungkin orang yang arif sahaja boleh jawab.. Or maybe ada sesiapa kat sini tahu? 

11 November merupakan Hari Lahir kepada satu-satu adik Eraz.. Jadi dalam entri ni jugak, Eraz nak ucapkan Happy Birthday kepada dia.. Esoknya pula, birthday adik ipar pula.. Birthday sendiri, haaaaaa.. Tak lama lagi tu.. Dapat hadiah apa la tahun ni.. Berangan ni.. Haha..

4 comments:

  1. alaa.. kite pun rakyat kelate jgk..tp study kat ganu skrg ni.nak jgk cuti 2 hari.. xaci.. :(

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir untuk adik Eraz juga...untunglah dapat 2 hari cuti ni..hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.