Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 19 November 2014

Bila Zara merayu nak ikut ..


Assalamualaikum w.b.t.. Zara sekarang ni, suka sangat main di grill pintu.. Kalau nampak orang melintas, sure dia panggil atau nampak orang sebelah.. Tambah-tambah sekarang ni dia dah boleh kaki, memang lagi senang dia nak ke sana..

Yang paling syahdu bila Eraz nak ke mana-mana dengan kereta, mesti dia akan terus ke situ then keluarkan kedua-dua belah tangan tanda nak ikut.. Alahai.. Sanggup ke nak tinggal.. Kalau memang nak pergi kerja atau tempat yang memang tak boleh bawak, kena la pujuk-pujuk sikit sebelum tinggal.. Tapi kalau just nak keluar sekejap, memang Eraz ambil dukung dan bawak masuk kereta la.. Hehe.. Tak sanggup tengok mata dia.. 

5 comments:

  1. sama mcm anak sue jugak.. huhu.. sedeyhhh

    ReplyDelete
  2. biasalah budak budak kalau nampak kita keluar mesti igt nak bawa dia berjalan jalan sekali hehehehhe

    ReplyDelete
  3. sama macam anak akak la.kalau nampak ayah dia ikut je macam anak ayam..tambah pulak ayah nya lembut hati terpaksa jugak la bawak ronda2 naik motor..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.