Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 26 November 2014

Akhirnya ..


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Dah lama bertahan, hari ni pergi juga ke Samsung masa lunch hour untuk format semula Galaxy Tab.. Walaupun luaran nampak dah lama, tapi isi dalamnya kembali muda.. Hehe.. Laju pun ya.. Ya la, barang tak banyak lagi kan.. Group dalam whatsapp nasib baik tak hilang cuma banyak application yang kena install semula la.. Malas dah nak install macam yang dulu.. Mana-mana penting je.. Yang pasti, Talking Tom kena ada. Untuk Zara.. Hehe..

5 comments:

  1. Hahah talking tom mmang kena ada untuk budak... dia je paham bahasa budak. Hehe

    ReplyDelete
  2. akhirnya...talking tom memang permainan untuk kanak2...tapi kat pejabat Diana kawan semua layan talking tom..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.