Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 19 November 2014

I got free iphone from @freeapplenow

I got free iphone from @freeapplenow

Assalamualaikum w.b.t.. Haaaaa.. Ini yang sudah menular sejak semalam ke, sebelum tu lagi, entah laa.. Tapi ramai yang sudah upload printscreen pasal benda ni sejak semalam termasuklah artis-artis di Malaysia.. Bukan mereka join sekali, tetapi pelik macamana orang boleh percaya tentang semua ni.. Kalau fikirkan logik, memang tak la kan.. Tapi tak tahu la macamana orang boleh percaya.. Bukan senang sebenarnya nak dapatkan barangan mahal free... So renung-renungkan k.. Wassalam..

8 comments:

  1. a'ah yana samsudin pun terkena ngan iphone 6 ni hehe. Nothing comes free in this world ...!

    ReplyDelete
  2. rasanya benda macam ni pernah ada dulu...ada jadi balik ek...

    ReplyDelete
  3. dkt twitter pun ada. liz tk percaya lah.. nt mcm ne nk tau bila depa announce pn entahla.

    ReplyDelete
  4. jangan mudah percayalah kaedahnya

    ReplyDelete
  5. Siapa percaya memang kesian la..siapa la nak bagi senang2 je iphone6 kat kita...nampak sangt menipu sebab suruh share kat ig yang famous je..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.